May 22, 2024

O nama

Z-Profil1

Z-PROFIL PRODAJA d.o.o. je Hrvatska tvrtka iz Zagreba osnovana u srpnju 2007.godine. Bavimo se veleprodajom i maloprodajom materijala i alata za suhu gradnju i htjeli bi smo Vam približiti materijale koje možete koristiti u gradnji prigodom nove gradnje ili adaptacije stare građevine.

Nalazimo se na adresi Osječka 150,  Zagreb, gdje je sjedište firme i veleprodajno skladište. Vršimo dostavu na gradilišta.

Naši stručni djelatnici rado će Vas savjetovati oko najboljih materijala za pregradni zid, spušteni strop, protupožarnu zaštitu kao i sve ostale završne radove u graditeljstvu. Možemo organizirati i izvođenje, predložiti tehnička riješenja i sve to s atestiranim materijalima i sistemima.

Napominjemo da prodajemo kvalitetan materijal i alat od poznatih svjetskih proizvođača kao npr. RIGIPS, NEOPROFIL, FERMACELL, PROMAT, OWA, AMF, ECLISSE, ISOVER, KNAUF INSULATION, ROCKWOOL, CERESIT, JUB, CHROMOS, WEBER, KEMOPLASTIKA, BÜSSCHER HOFFMANN, LEIER, TONDACH, KOŽUL, TEXO, MAKITA, BOSCH, MAX, SOLA, DASSY, PANOPLY i dr, a sve u cilju da je zadovoljan naš kupac, a u konačnici i investitor.

Z-Profil2