February 29, 2024

O nama

Z-Profil1

Z-PROFIL PRODAJA d.o.o. je Hrvatska tvrtka iz Zagreba osnovana u srpnju 2007.godine. Bavimo se veleprodajom i maloprodajom materijala i alata za suhu gradnju i htjeli bi smo Vam približiti materijale koje možete koristiti u gradnji prigodom nove gradnje ili adaptacije stare građevine.

Nalazimo se na adresi Osječka 150,  Zagreb, gdje je sjedište firme i veleprodajno skladište. Vršimo dostavu na gradilišta.

Naši stručni djelatnici rado će Vas savjetovati oko najboljih materijala za pregradni zid, spušteni strop, protupožarnu zaštitu kao i sve ostale završne radove u graditeljstvu. Možemo organizirati i izvođenje, predložiti tehnička riješenja i sve to s atestiranim materijalima i sistemima.

Napominjemo da prodajemo kvalitetan materijal i alat od poznatih svjetskih proizvođača kao npr. RIGIPS, SINIAT, FERMACELL, PROMAT, ARMSTRONG, AMF, ECLISSE, ISOVER, KNAUF INSULATION, ROCKWOOL, CERESIT, JUB, CHROMOS, SITOLOR-MEDIUS, KEMOPLASTIKA, NORBORD, BÜSSCHER HOFFMANN, LEIER, CREATON, TONDACH, YTONG, KOŽUL, TEXO, MAKITA, BOSCH, MAX, SOLA, STANLEY, DASSY, PANOPLY i dr, a sve u cilju da je zadovoljan naš kupac, a u konačnici i investitor.

Z-Profil2