June 17, 2024

Promat

 

Rigips
Europrofil
Semin
Fermacell
OWA
Promat
Eclissse
AMF-logo

Promat

vatrogasciPožar i dim ugrožavaju ljudske živote i ubijaju ljude, uništavaju imovinu i dovode do teških zastoja u proizvodnji te iznimno visokih posljedičnih troškova.

Promat građevinsko-tehnička protupožarna zaštita je sigurnosna tehnika koja u slučaju katastrofe pridonosi spašavanju ljudskih života i zaštiti imovine.

Stotine službeno ispitanih i provjerenih Promat-ovih konstrukcija i sustava protupožarne zaštite i više od 40 godina Promat-ovog iskustva na području građevinsko-tehničke protupožarne zaštite našim su partnerima jamstvo sigurnosti u suradnji s nama.

Dokazani, suvremeni i inovativni proizvodi Promat u spoju s jasnim i preglednim načelima konstrukcije, temelj su naših sigurnosnih sustava Promat.

p_tect-pGlavni proizvodi za građevinsko-tehničke protupožarne konstrukcije i sustave Promat u suhoj gradnji upravo su Promat građevne ploče.

Promat protupožarne građevne ploče su mineralnog sastava. Uglavnom se sastoje od silikata i nezapaljive su. Njihove ključne prednosti su visoka sposobnost «upijanja» topline, odlično ponašanje u slučaju požara, uz malu debljinu materijala i malu težinu.

Promat protupožarne građevne ploče mogu se obrađivati uobičajenim stolarskim strojevima i alatima. Međusobno se učvršćuju standardnim mehaničkim sredstvima za učvršćivanje, kao što su žičane spojnice ili vijci. Na isti način učvršćuju se i na ostale građevne materijale i elemente.

Razumljivo, Promat protupožarne građevne ploče ne odgovaraju samo zahtjevima najsuvremenije protupožarne tehnike i tehnologije, već je pored toga njihova primjena potpuno neosporna sa stajališta medicine rada i higijene. One ne zahtijevaju nikakve zaštitne mjere u smislu medicine rada, osim uobičajene higijene rada.

Promat raspolaže širokom paletom građevnih proizvoda koji čine temelj Promat građevinsko-tehničkih protupožarnih konstrukcija i sustava. Ovdje se, pored Promat protupožarnih građevnih ploča, ubrajaju i protupožarno staklo PROMAGLAS®, građevni materijali koji se pjene u slučaju požara, protupožarni mortovi, protupožarne obujmice za zapaljive cijevi, i mnogi drugi proizvodi.

Proizvodnja naših proizvoda Promat nadzire se tijekom proizvodnog procesa u smislu najstrožih standarda kvalitete. Sigurnost i kvaliteta za Promat građevno-tehničku protupožarnu zaštitu neodvojive su jedna od druge.

Od Promat-a nećete dobiti samo izvanredne proizvode i sveobuhvatnu potporu, već i cjelovite građevinsko-tehničke protupožarne sustave za konstruktivnu sigurnost i oblikovanje pri gradnji.

PROMAT proizvodi

PROMAT katalog PDF
PROMAT katalog PDF

PROMAT protupožarne građevne ploče
PROMAT – Masa za izravnavanje
PROMAT – K 84, Protupožarno ljepilo
PROMGLAS 30, PROMGLAS 60 i PROMGLAS 90 – Protupožarna stakla
PROMASTOP COATING- Protupožarna prevlaka
PROMASTOP – Protupožarna obujmica za cijevi
PROMASTOP – Protupožarna obujmica za cijevi, UniCollar
PROMASEAL – PL (INTUMEX – L) – Ekspandirajući laminati
PROMASEAL – Ventilacijski blok za prozračivanje
PROMASEAL – Protupožarni kit
PROMASEAL – Protupožarni silikon
PROMAPAINT SC 30/60 – Protupožarni premaz za čelične konstrukcije
PROMADUR – Protupožarni premaz za drvene konstrukcije
PROMAFOAM -C – Protupožarna pjena
PROMAFOAM – Pištolj
PROMAFOAM – Sredstvo za čišćenje pištolja
PROMAFOAM – Sprej za održavanje
PROMAT  – Revizijska vrata “Universal”
PROMATUBE -FS – Cijevne obloge (“žljebaci”)
ALSIFLEX – Traka od keramičke vune

PROMAT konstrukcije

PROMAT protupožarna zaštita PDF
PROMAT protupožarna zaštita PDF

Promat protupožarna zaštita za čelične nosive konstrucije
Promat protupožarna zaštita masivnih stropnih konstrukcija
Promat protupožarni stropovi kao samostalni građevni elementi
Promat protupožarna zaštita drvenih konstrukcija
Promat protupožarne zidne konstrukcijue
Promat protupožarne revizije i sustav za prozračivanje
Promat protupožarna zaštita ventilacijskih kanala
Promat protupožarna zaštita za elekrične  instalacije
Promat protupožarna zaštitita za posebna područja primjene